FRANSA

 

Turistik Vize / Şirket Ortakları - Tüccar ve Sanayiciler

 

  1. Pasaport (Pasaport  sahibi tarafından imzalanmış, Süresi  en az 6 Ay ve Pasaporta kayıtlı seyahat edecek kişi kadar boş vize sayfasının bulunması gerekmektedir.  Pasaportun ''Açıklamalar '' ile  ''Gümrük ve döviz  kayıtları'' sayfalarına kesinlikle vize basılmamaktadır!!)
  2. Vize Talep Formu (Başvuru sahibi tarafından eksiksiz olarak doldurulup imzalanmalıdır---18 Yaş altı çocukların vize başvuru formlarına Anne ve Baba beraber  imza atmak zorundadırlar)   Vize başvuru formlarında  2 adet  imza bölümü  bulunmaktadır.(37.sorunun karşılığı  ve vize formunun son sayfasında bulunan  beyannamenin altındaki imza bölümü) Çift  imzası  bulunmayan vize formları  kesinlikle  kabul edilmemektedir.!!
  3. Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz  2 adet normal vesikalık resim. ( Biometrik ve  Poloraid resimler kesinlikle kabul edilmemektedir.!!)
  4. Şirket antetli kağıdına-gidiş amacını belirten-kaşeli-ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış  İLGİLİ MAKAMA (KONSOLOSLUĞA)  hitaben  yazılmışorjinal-ıslak imzalı  dilekçe.!
  5. Şirketin imza Sirküleri fotokopisi (Süresi geçmemiş)
  6. Faaliyet Belgesi fotokopisi (Tic veya San.Odası - son 3 ay tarihli)
  7. Vergi Levhası fotokopisi (Son dönem)
  8. Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi
  9. Banka hesap cüzdanları  (güncel tarihli - hesap hareketli ve bakiyesi bulunan) yada bankadan alınmış ıslak imzalı 3 aylık döküm(İmza sirküleri ile birlikte) Konsolosluk  Pasaportu boş olan  yada pasaportunda son 3 yıl içinde alınmış ve 30 gün kalış süresi bulunmayan  yolculardan son 6 aylık hesap dökümü istemektedir!!)
  10. Tapu fotokopileri (Var ise)
  11. Araç ruhsatı fotokopileri (Var ise)
  12. T.C  Kimlik numarası  yazılı Nüfüs Cüzdan Fotokopisi
  13. Evli olan yolculardan Evlenme cüzdanı  fotokopisi
  14. Konsolosluk  pasaportunuzun 1-2-3 ile 4.(Temdit  yani Geçerlilik sürelerini gösteren ve var ise diğer  uzatılmış temdit  sayfaları yani  5-6-7-8-9-10. sayfalar)  38. sayfa  ve 60. sayfa (Son Kimlik sayfası)  ile birlikte  var ise  alınmış olan  tüm "Schengen -  İngiltere ve A.B.D vizelerinin  fotokopilerini  istemektedir!!
  15. Konfirmeli Otel ve Uçak  rezervasyonu (Acentemizden temin edebilirsiniz )
  16. Seyahat sağlık sigortası poliçesi (Acentemizden temin edebilirsiniz )
  17. İkametgah
  18. Nufus kayıt örneği

 

Turistik Vize / SSK'ya Bağlı Olarak Çalışanlar (Maaşlı)

  1. Pasaport (Pasaport  sahibi tarafından imzalanmış, Süresi  en az 6 Ay  ve Pasaporta kayıtlı seyahat edecek kişi kadar boş vize sayfasının bulunması gerekmektedir.  Pasaportun ''Açıklamalar '' ile  ''Gümrük ve döviz  kayıtları'' sayfalarına kesinlikle  vize  basılmamaktadır!!)
  2. Vize Başvuru Formu (Başvuru sahibi tarafından eksiksiz olarak doldurulup imzalanmalıdır.---18 Yaş altı çocukların vize başvuru formlarına Anne ve Baba beraber  imza atmak zorundadırlar)  Vize başvuru formlarında  2 adet  imza bölümü  bulunmaktadır.( 37.sorunun karşılığı  ve vize formunun son sayfasında bulunan  beyannamenin altındaki imza bölümü) Çift  imzası  bulunmayan vize formları  kesinlikle  kabul edilmemektedir.!!
  3. Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz  2 adet normal vesikalık resim.  ( Biometrik ve  Poloraid resimler kesinlikle kabul edilmemektedir.!!)
  4. Şirket antetli kağıdına-gidiş amacını belirten-kaşeli-ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış                 İLGİLİ MAKAMA (KONSOLOSLUĞA)  hitaben  yazılmış orjinal-ıslak imzalı  dilekçe
  5. Şirketin imza Sirküleri fotokopisi (Süresi  geçmemiş)
  6. Faaliyet Belgesi fotokopisi (Tic veya San.Odası - son 3 ay tarihli)
  7. Vergi Levhası fotokopisi  (Son dönem)
  8. Ticaret sicil Gazetesi fotokopisi
  9. SSK işe giriş bildirgesi (yolcu çalışma süresinin 1 yılı doldurmaması durumunda bir önceki çalıştığı  işyerinden SSK işe  giriş bildirgesini temin etmelidir.)
  10. Maaş Bordrosu (son 3 ay)
  11. SSK'lı Hizmet Dökümü
  12. Banka hesap cüzdanları  (güncel tarihli - hesap hareketli ve bakiyesi bulunan) yada bankadan alınmış ıslak imzalı 3 aylık döküm(İmza sirküleri ile birlikte) Konsolosluk  Pasaportu boş olan  yada pasaportunda son 3 yıl içinde alınmış ve 30 gün kalış süresi bulunmayan  yolculardan son 6 aylık hesap dökümü istemektedir!!)
  13. Tapu fotokopileri  (Var ise)
  14. Araç ruhsatı fotokopileri (Var ise)
  15. T.C  Kimlik numarası  yazılı  Nüfüs Cüzdan Fotokopisi
  16. Evli olan yolculardan Evlenme cüzdanı  fotokopisi yada Konsolosluk  pasaportunuzun  1-2-3 ile 4. (Temdit  yani Geçerlilik  sürelerini gösteren ve var ise diğer  uzatılmış temdit  sayfaları  yani  5-6-7-8-9-10. sayfalar )  38. sayfa  ve 60. sayfa (Son Kimlik sayfası) ile birlikte  var ise  alınmış olan  tüm ‘’Schengen - İngiltere  ve A.B.D  vizelerinin  fotokopilerini  istemektedir!!
  17. Konfirmeli Otel ve Uçak  rezervasyonu (Acentemizden temin edebilirsiniz )
  18. Seyahat sağlık sigortası poliçesi (Acentemizden temin edebilirsiniz )
  19. İkametgah
  20. Nufus kayıt örneği

 

--------Tüm schengen ülkeleri   ilk alış tarihleri  10 yıldan  fazla olan  pasaportların  başvurularını  kesinlikle   kabul  etmeyecektir.  Pasaport  süresi  10 yıldan fazla olan yolcularımızın  pasaportlarını kesinlikle değiştirmeleri gerekmektedir.

 

 

Turistik Vize / Esnaf ve Sanatkarlar ile Serbest Meslek Sahipleri

  1.  Pasaport (Pasaport  sahibi tarafından imzalanmış, Süresi  en az 6 Ay  ve Pasaporta kayıtlı seyahat edecek kişi kadar boş vize sayfasının bulunması gerekmektedir.  Pasaportun ''Açıklamalar '' ile  ''Gümrük ve döviz  kayıtları'' sayfalarına kesinlikle  vize  basılmamaktadır!!)
  2. Vize Talep Formu  (Başvuru sahibi tarafından eksiksiz olarak doldurulup imzalanmalıdır.---18 Yaş altı çocukların vize başvuru formlarına Anne ve Baba beraber imza atmak zorundadırlar)  Vize başvuru formlarında  2 adet  imza bölümü  bulunmaktadır.( 37.sorunun karşılığı  ve vize formunun son sayfasında bulunan  beyannamenin altındaki imza bölümü) Çift  imzası  bulunmayan vize formları  kesinlikle  kabul edilmemektedir.!! 
  3. Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz 2 adet normal vesikalık resim. ( Biometrik ve  Poloraid resimler kesinlikle kabul edilmemektedir.!!)
  4. Firma  antetli kağıdına-gidiş amacını belirten-kaşeli-ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış                 İLGİLİ MAKAMA (KONSOLOSLUĞA)  hitaben  yazılmışorjinal-ıslak imzalı  dilekçe.!
  5. Firma sahibinin  imza Beyannamesi  fotokopisi
  6. Faaliyet Belgesi fotokopisi (Bağlı bulunduğu meslek odasından -- son 3 ay tarihli)
  7. Vergi Levhası fotokopisi (Son dönem)
  8. Ticaret sicil Gazetesi fotokopisi (Var ise)
  9. Banka hesap cüzdanları  (güncel tarihli - hesap hareketli ve bakiyesi bulunan) yada bankadan alınmış ıslak imzalı 3 aylık döküm(İmza sirküleri ile birlikte) Konsolosluk  Pasaportu boş olan  yada pasaportunda son 3 yıl içinde alınmış ve 30 gün kalış süresi bulunmayan  yolculardan son 6 aylık hesap dökümü istemektedir!!)
  10. Tapu fotokopileri (Var ise)
  11. Araç ruhsatı fotokopileri (Var ise)
  12. T.C  Kimlik numarası yazılı  Nüfüs Cüzdan Fotokopisi 
  13. Evli olan yolculardan Evlenme cüzdanı  fotokopisi 
  14.  Konsolosluk  pasaportunuzun  1-2-3 ile 4. (Temdit  yani Geçerlilik  sürelerini gösteren ve var ise diğer  uzatılmış temdit  sayfaları  yani  5-6-7-8-9-10. sayfalar )  38. sayfa  ve 60. sayfa  (Son Kimlik sayfası)   ile birlikte  var ise  alınmış olan  tüm ‘’Schengen - İngiltere  ve A.B.D  vizelerinin  fotokopilerini  istemektedir!!
  15. Konfirmeli otel ve Uçak  rezervasyonu(Acentemizden temin edebilirsiniz )
  16. Seyahat sağlık sigortası poliçesi (Acentemizden temin edebilirsiniz ) 

     --------Tüm schengen ülkeleri   ilk alış tarihleri  10 yıldan  fazla olan  pasaportların  başvurularını  kesinlikle   kabul  etmeyecektir.  Pasaport  süresi  10 yıldan fazla olan yolcularımızın  pasaportlarını kesinlikle değiştirmeleri gerekmektedir.

 

Turistik Vize / Avukatlar-Doktorlar-Eczacılar-Diş Hekimleri-Mühendisler

  1. Pasaport (Pasaport  sahibi tarafından imzalanmış Süresi  en az 6 Ay  ve Pasaporta kayıtlı seyahat edecek kişi kadar boş vize sayfasının bulunması gerekmektedir.  Pasaportun ''Açıklamalar '' ile  ''Gümrük ve döviz  kayıtları'' sayfalarına kesinlikle vize  basılmamaktadır!!)
  2. Vize Talep Formu (Başvuru sahibi tarafından eksiksiz olarak doldurulup imzalanmalıdır.)---18 Yaş altı çocukların vize başvuru formlarına Anne ve Baba beraber  imza atmak zorundadırlar)  (Vize Başvuru formu  için tıklayınız)
  3. Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz 2 adet  normal vesikalık resim. ( Biometrik ve Poloraid resimler kesinlikle kabul edilmemektedir.!!)
  4. Şirket antetli kağıdına-gidiş amacını belirten-kaşeli-ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış                 İLGİLİ MAKAMA (KONSOLOSLUĞA)  hitaben  yazılmışorjinal-ıslak imzalı  dilekçe.!
  5. İmza Beyannamesi fotokopisi (Şirket ise imza sirküleri)
  6. Faaliyet Belgesi fotokopisi (Bağlı bulunduğu meslek  odasından ve son 3 ay tarihli)
        AVUKATLAR - BARO’ DAN
        DOKTORLAR - TABİPLER ODASINDAN
        ECZACILAR - ECZACILAR ODASINDAN 
        DİŞ HEKİMLERİ - DİŞ HEKİMLERİ ODASINDAN
        MİM.VE MÜHENDİSLER - MİM.VE MÜH.ODASINDAN belge  almalıdırlar.
  7. Vergi Levhası fotokopisi (Son dönem)
  8. Ticaret sicil Gazetesi fotokopisi (Şirket ise)
  9. Banka hesap cüzdanları  (güncel tarihli - hesap hareketli ve bakiyesi bulunan) yada bankadan alınmış ıslak imzalı 3 aylık döküm(İmza sirküleri ile birlikte) Konsolosluk  Pasaportu boş olan  yada pasaportunda son 3 yıl içinde alınmış ve 30 gün kalış süresi bulunmayan  yolculardan son 6 aylık hesap dökümü istemektedir!!)
  10. Tapu fotokopileri (Var ise)
  11. Araç ruhsatı fotokopileri (Var ise)
  12. T.C  Kimlik numarası  yazılı  Nüfüs Cüzdan Fotokopisi (T.C kimlik No için tıklayınız)
  13. Evli olan yolculardan Evlenme cüzdanı  fotokopisi 
  14.  Konsolosluk  pasaportunuzun  1-2-3 ile 4. (Temdit  yani Geçerlilik  sürelerini gösteren ve var ise diğer  uzatılmış temdit  sayfaları  yani  5-6-7-8-9-10. sayfalar) 38. sayfa  ve 60. sayfa  (Son Kimlik sayfası)   ile birlikte  var ise  alınmış olan  tüm ‘’Schengen - İngiltere  ve A.B.D  vizelerinin  fotokopilerini  istemektedir!!
  15. Konfirmeli otel ve Uçak  rezervasyonu (Acentemizden temin edebilirsiniz ) 
  16. Seyahat sağlık sigortası poliçesi (Acentemizden temin edebilirsiniz ) 
  17. İkametgah
  18. Nufus kayıt örneği

             --------Tüm schengen ülkeleri   ilk alış tarihleri  10 yıldan  fazla olan  pasaportların  başvurularını  kesinlikle   kabul  etmeyecektir.  Pasaport  süresi  10 yıldan fazla olan yolcularımızın  pasaportlarını kesinlikle değiştirmeleri gerekmektedir.

 

Turistik Vize / Devlet Dairesinde Çalışanlar (Resmi Kurum)

  1. Pasaport (Pasaport  sahibi tarafından imzalanmış, Süresi  en az 6 Ay  ve Pasaporta kayıtlı seyahat edecek kişi kadar boş vize sayfasının bulunması gerekmektedir.  Pasaportun ''Açıklamalar '' ile  ''Gümrük ve döviz  kayıtları'' sayfalarına vize  basılmamaktadır!!)
  2. Vize Talep Formu (Başvuru sahibi tarafından eksiksiz olarak doldurulup imzalanmalıdır.---18 Yaş altı çocukların vize başvuru formlarına Anne ve Baba beraber  imza atmak zorundadırlar) Vize başvuru formlarında  2 adet  imza bölümü  bulunmaktadır.(37.sorunun karşılığı  ve vize formunun son sayfasında bulunan  beyannamenin altındaki imza bölümü) Çift  imzası  bulunmayan vize formları  kesinlikle  kabul edilmemektedir.!! 
  3. Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz  2 adet  normal  vesikalık resim. ( Biometrik ve Poloraid resimler kesinlikle kabul edilmemektedir.!!)
  4. İLGİLİ MAKAMA (KONSOLOSLUĞA) hitaben   yazılmış ve gidiş amacını belirten orjinal-ıslak imzalı  vize talep dilekçesi
  5. Bağlı bulunduğu makamdan Orjinal görev yazısı
  6. Resmi kurum görev kimlik kartının önlü-arkalı  fotokopisi
  7. Maaş bordrosu (Son 3 ay)
  8. Banka hesap cüzdanları  (güncel tarihli - hesap hareketli ve bakiyesi bulunan) yada bankadan alınmış ıslak imzalı 3 aylık döküm(İmza sirküleri ile birlikte) Konsolosluk  Pasaportu boş olan  yada pasaportunda son 3 yıl içinde alınmış ve 30 gün kalış süresi bulunmayan  yolculardan son 6 aylık hesap dökümü istemektedir!!)
  9. Tapu fotokopileri-(Var ise)
  10. Araç ruhsatı fotokopileri-(Var ise)
  11. T.C  Kimlik numarası  yazılı  Nüfüs Cüzdan Fotokopisi )
  12. Evli olan yolculardan Evlenme cüzdanı  fotokopisi 
  13.  Konsolosluk  pasaportunuzun  1-2-3 ile 4. (Temdit  yani Geçerlilik  sürelerini gösteren ve var ise diğer  uzatılmış temdit  sayfaları  yani  5-6-7-8-9-10. sayfalar )  38. sayfa ve 60.sayfa  (Son Kimlik sayfası)   ile birlikte  var ise  alınmış olan  tüm ‘’Schengen - İngiltere  ve A.B.D  vizelerinin  fotokopilerini 
  14. Konfirmeli otel ve Uçak  rezervasyonu (Acentemizden temin edebilirsiniz ) 
  15. Seyahat sağlık sigortası poliçesi (Acentemizden temin edebilirsiniz ) 

             Tüm schengen ülkeleri   ilk alış tarihleri  10 yıldan  fazla olan  pasaportların  başvurularını  kesinlikle   kabul  etmeyecektir.  Pasaport  süresi  10 yıldan fazla olan yolcularımızın  pasaportlarını kesinlikle değiştirmeleri gerekmektedir.

 

Turistik Vize / Emekliler

  1. Pasaport (Pasaport  sahibi tarafından imzalanmış, Süresi  en az 6 Ay  ve Pasaporta kayıtlı seyahat edecek kişi kadar boş vize sayfasının bulunması gerekmektedir.  Pasaportun ''Açıklamalar '' ile  ''Gümrük ve döviz  kayıtları'' sayfalarına kesinlikle  vize  basılmamaktadır!!)
  2. Vize Talep Formu (Başvuru sahibi tarafından eksiksiz olarak doldurulup imzalanmalıdır.---18 Yaş altı çocukların vize başvuru formlarına Anne ve Baba beraber  imza atmak zorundadırlar)  Vize başvuru formlarında  2 adet  imza bölümü  bulunmaktadır.(37.sorunun karşılığı  ve vize formunun son sayfasında bulunan  beyannamenin altındaki imza bölümü) Çift  imzası  bulunmayan vize formları  kesinlikle  kabul edilmemektedir.!! 
  3. Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz 2 adet  normal  vesikalık resim ( Biometrik ve Poloraid resimler kesinlikle kabul edilmemektedir.!!)  
  4. İLGİLİ MAKAMA (KONSOLOSLUĞA)  hitaben  yazılmış orjinal-ıslak imzalı  dilekçe.! 
  5. Emeklilik cüzdanının veya kartının  fotokopisi
  6. Emeklilik maaşı aldığı banka kartı ve/veya banka cüzdanının fotokopisi (Aldığı net maaş miktarını gösteriyor olmalı)
  7. Banka hesap cüzdanları  (güncel tarihli - hesap hareketli ve bakiyesi bulunan) yada bankadan alınmış ıslak imzalı 3 aylık döküm(İmza sirküleri ile birlikte) Konsolosluk  Pasaportu boş olan  yada pasaportunda son 3 yıl içinde alınmış ve 30 gün kalış süresi bulunmayan  yolculardan son 6 aylık hesap dökümü istemektedir!!)
  8. Tapu fotokopileri (Var ise)
  9. Araç ruhsatı fotokopileri (Var ise)

10. T.C  Kimlik numarası  yazılı  Nüfüs Cüzdan Fotokopisi 

11. Evli olan yolculardan Evlenme cüzdanı  fotokopisi 

  1. 12.  Konsolosluk  pasaportunuzun  1-2-3 ile 4. (Temdit  yani Geçerlilik  sürelerini gösteren ve var ise diğer  uzatılmış temdit  sayfaları  yani  5-6-7-8-9-10. sayfalar)  38. sayfa  ve 60. sayfa  (Son Kimlik sayfası)   ile birlikte  var ise  alınmış olan  tüm ‘’Schengen - İngiltere  ve A.B.D  vizelerinin  fotokopilerini  istemektedir!!

13. Konfirmeli Otel ve Uçak  rezervasyonu (Acentemizden temin edebilirsiniz ) 

14. Seyahat sağlık sigortası poliçesi (Acentemizden temin edebilirsiniz ) 

15. İkametgah

16. Nufus kayıt örneği

 

 

 

 

Turistik Vize / Ev Hanımları

  1. Pasaport (Pasaport sahibi tarafından imzalanmış, Süresi en az 6 Ay ve Pasaporta kayıtlı seyahat edecek kişi kadar boş vize sayfasının bulunması gerekmektedir.  Pasaportun ''Açıklamalar '' ile  ''Gümrük ve döviz  kayıtları'' sayfalarına kesinlikle vize  basılmamaktadır!!) 
  2. Vize Talep Formu (Başvuru sahibi tarafından eksiksiz olarak doldurulup imzalanmalıdır.---18 Yaş altı çocukların vize başvuru formlarına Anne ve Baba beraber imza atmak zorundadırlar)  Vize başvuru formlarında  2 adet  imza bölümü  bulunmaktadır.(37.sorunun karşılığı  ve vize formunun son sayfasında bulunan  beyannamenin altındaki imza bölümü) Çift  imzası  bulunmayan vize formları  kesinlikle  kabul edilmemektedir.!! 
  3. Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz 2 adet  normal  vesikalık resim, ( Biometrik ve Poloraid resimler kesinlikle kabul edilmemektedir.!!)
  4. Tüm masrafların eşi tarafından karşılanacağını belirten  İLGİLİ MAKAMA (KONSOLOSLUĞA)  hitaben  yazılmış orjinal-ıslak imzalı  dilekçe.!
  5. Fransa Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
  6. Eşine  ait iş evrakları
  7. Banka hesap cüzdanları fotokopileri (güncel tarihli - hesap hareketli ve bakiyesi bulunan) Konsolosluk  Pasaportu boş olan  yada  pasaportunda  son 3 yıl içinde alınmış ve 30 gün kalış süresi  bulunmayan  yolculardan  son 6 aylık hesap dökümü istemektedir!!)
  8. Tapu fotokopileri (Var ise)
  9. Araç ruhsatı fotokopileri (Var ise)
  10. T.C  Kimlik numarası  yazılı Nüfüs Cüzdan Fotokopisi )
  11. Evli olan yolculardan Evlenme cüzdanı  fotokopisi  Konsolosluk  pasaportunuzun 1-2-3 ile 4. (Temdit  yani Geçerlilik sürelerini gösteren ve var ise diğer  uzatılmış temdit  sayfaları  yani  5-6-7-8-9-10. sayfalar) 38. sayfa  ve 60. sayfa (Son Kimlik sayfası) ile birlikte var ise  alınmış olan  tüm "Schengen - İngiltere ve A.B.D  vizelerinin  fotokopilerini  istemektedir!!

12.Konfirmeli Otel ve Uçak  rezervasyonu(Acentemizden temin edebilirsiniz ) 

13.Seyahat sağlık sigortası poliçesi (Acentemizden temin edebilirsiniz ) 

14-İkametgah

15-Nufus kayıt örneği

             --------Tüm schengen ülkeleri   ilk alış tarihleri  10 yıldan  fazla olan  pasaportların  başvurularını  kesinlikle   kabul  etmeyecektir.  Pasaport  süresi  10 yıldan fazla olan yolcularımızın  pasaportlarını kesinlikle değiştirmeleri gerekmektedir.

 

 

 


Copyright © 2015 By JETFİKO

Antis Travel